2014. Július 10-13., Zamárdi

Hírek

Teltház és világsztárok a Soundon

145 ezer látogatót vonzott Zamárdi szabadstrandjára a hétfő hajnalban véget ért MasterCard Balaton Sound.

Armin és az utolsó nap

Viharosan indult az idei Balaton Sound és viharosan is ért véget, a kettő közt pedig minden volt, amit szeretünk a Soundban: csodaszép lányok, bikini, strandolás, és hatalmas bulik.

Szombati Sound videó

Csodálatos volt az idő, előkerültek a bikinik és a Sound legnagyobb sztárjai parádéztak a színpadon. Ezúttal Sebastian Ingrosso üdvözöl mindenkit, de szombati videónkban Wiz Khalifát is láthatjátok!

Negyedik napi ajánló, július 13., vasárnap

A Sound hagyományaihoz méltóan fergeteges zárónapi programok lesznek idén is. A Nagyszínpadon Armin van Buuren, Steve Angello és Azelaia Banks.

Dimitriék és Guetta a Soundon

Dimitri Vegas és Like Mike szavaival élve "őrületes" volt a tegnap este! Nézzétek meg rövid üzenetüket és egy kis részletet a pénteki napból!

Harmadik napi ajánló, július 12., szombat

Ma érkezik a fesztiválra Sebastian Ingrosso, Wiz Khalifa, Richie Hawtin, Felix Da Housecat, Maya Jane Coles, Diplo és Flux Pavilion, de szombaton lép fel az Irie Maffia és a Žagar is.

Első nap a Soundon

Első nap a MasterCard Balaton Soundon! Rengetegen kezdtétek meg a táncot Velünk az eső ellenére is, amit a Nagyszínpad nagyágyúi, a Nervo nővérek, Martin Garrix és Alesso meg is háláltak! Nézzétek meg videónkat a csütörtöki napról!

BalatonSound Instagram

Hírlevél