#Sziget2015 Első nevei:

Robbie Williams Florence and the Machine End Show with Martin Garrix alt-J Foals Marina and the Diamonds Interpol Gogol Bordello Alesso

Kedvezményes jegyek április 30-ig kaphatók!

7napos bérlet: 72 000 Ft
5napos bérlet: 62 500 Ft

Csekkold a programokat! Vedd meg a jegyed most!

2015 Sziget himnusz: Easy As One Two Three

A tizedik születésnapját ünneplő Irie Maffia adja a Sziget Fesztiválköztársaság idei himnuszát. Az Easy As One Two Three című dal a zenekar készülő új lemezére is felkerül.

Ujjé, a Szigeten...

Egy nagy, színes zenecsokorral jelentkezik a Sziget Fesztiválköztársaság, benne a műfajok végtelen sora: danc-es, math rockos indie, new wave/poszt-punk, pop-soul, hard rock, autentikus dancehall-reggae, soul-funk-r'n'b, kelta punk-rock, alternatív-indie, trap, hardstyle, hip hop, moombahton és minden, mi fülnek ingere.

Alakul a Sziget programja

Kiderült, hogy a mainstream elektronikus zene legfiatalabb szupersztár DJ-je, Martin Garrix prezentálja a Fesztiválköztársaság eddigi leglátványosabbnak ígérkező End Show-ját. És számos műfajban, mintegy harminc újabb előadó/zenekar neve is napvilágot látott..

Civil Sziget pályázati felhívás 2015

A Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget 2015 fesztiválon (2015. augusztus 10-17.) a fesztivál Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenésre.

Nagyon fogynak a RW jegyek

Rohamos tempóban fogynak a Sziget „Mínusz Egyedik” napjára hirdetett Robbie Williams koncertre a jegyek. Az első 10 ezer jegy már elkelt, a szervezők összesen 25 ezer jegyet adnak ki erre a napra.

A Leningrad lemondta Szigetes fellépését

A Leningrad zenekar sajnos lemondta Szigetes koncertjét, mivel Sergei Shnurov, a legendás zenekar frontembere egy jégtörővel az északi-sark meghódítására készül. Ez az izgalmas, és kihagyhatatlan kaland, épp a Sziget idejére esik, ezért idén sajnos nem vesznek részt a fesztiválon. Nagyon sajnáljuk, hogy ezúttal nélkülöznünk kell a produkciójukat, ugyanakkor nagyon jó utat, izgalmas kalandokat kívánunk Sergeinek!

Breaking: Robbie Williams a Szigeten

Friss és bombasztikus hír a Sziget háza tájáról: Európa legjobb fesztiváljának “Mínusz Egyedik” napján, azaz augusztus 10-én a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams lép színpadra az Óbudai szigeten. A brit fenegyerek a Let Me Entertain You címre keresztelt turnéjával érkezik a Szigetre.

Ismét Európa legjobbja a Sziget

A Sziget - 2012 után - ismét megnyerte a European Festival Awards “fődíját”: Európa “legjobb nagyfesztiválja” a Sziget Fesztiválköztársaság.

Sziget diákjegy program

Kezdd jól az új évet és  biztosítsd be a helyed Magyarország legnagyobb fesztiváljára! Elindult a MEEX és a Sziget Diákjegy programja.  Vásárold meg a belépőjegyedet féláron!

Itt vannak az első nevek

Megérkeztek Sziget Fesztiválköztársaság első – 2015-ös - zenei hírei. Bár a most bejelentett nevekből még csak az augusztus 11-én, a Nulladik napon fellépő Florence and the Machine a főműsoridős, az már ebből a listából is jól látszik, hogy jövőre is az izgalmas aktualitások és a változatosság jellemzi majd a Sziget programját, augusztus 10-17 között.

nap van hátra a