OutKast, Manic Street Preachers, The 1975 és új helyszínek a Szigeten

A Sziget Fesztiválköztársaság idén augusztus 11-18. között nyitja meg határait, újdonságokkal, változásokkal, még több látványossággal. Az eddig bejelentett sztárfelhozatalhoz csatlakozik az OutKast, a Manic Street Preachers és a The 1975 is.

Új és megújult helyszínek

A Fesztiválköztársaságban idén is mindenki megtalálja kedvenc helyszínét. A dübörgő Nagyszínpad, a sokszínű Világfalu és a varázslatos Colosseum mellett többek közt olyan újdonságok debütálnak, mint a Sziget Közösségi Kert vagy a Tábortűz Színpad.

Mission Szitizen – teljesítsd a kihívást klassz nyereményekért!

Országhatárokon átívelő játékot indít idén a Sziget Fesztiválköztársaság, amelyben 2-4 fős csapatok versenghetnek egymással a világ bármely részén.

Sziget Fesztiválköztársaság: Together

Az Ivan & The Parazol Together című száma lesz az idei Sziget Fesztiválköztársaság “himnusza”. A Sziget fontosnak tartja, hogy a hazai zenekarok bekerüljenek a nemzetközi körforgásba.

Újabb színek a Sziget palettáján

Újabb nevek láttak napvilágot a Sziget 2014-es felhozatalából. Jön a világ legjobb DJ-i között számon tartott Deadmau5, hogy felvezesse a Sziget fesztiválnapjait. Szintén érkezik a DJ Mag listás Axwell, a legnagyobb fesztiválok keresett sztárja, a Bombay Bicycle Club. A további nevekért kattints!

nap van hátra a

kedvezményes
jegyelővétel
végéig

(Április 30. 24:00)

Hirdetés