#Sziget2015 Első nevei:

Florence and the Machine alt-J Blasterjaxx AWOLNATION Jamie Woon Fauve José González The Subways Babylon Circus Kadebostany

Kedvezményes jegyek április 30-ig kaphatók!

7napos bérlet: 72 000 Ft
5napos bérlet: 62 500 Ft

Vedd meg a jegyed most!

Ismét Európa legjobbja a Sziget

A Sziget - 2012 után - ismét megnyerte a European Festival Awards “fődíját”: Európa “legjobb nagyfesztiválja” a Sziget Fesztiválköztársaság.

Sziget diákjegy program

Kezdd jól az új évet és  biztosítsd be a helyed Magyarország legnagyobb fesztiváljára! Elindult a MEEX és a Sziget Diákjegy programja.  Vásárold meg a belépőjegyedet féláron!

Itt vannak az első nevek

Megérkeztek Sziget Fesztiválköztársaság első – 2015-ös - zenei hírei. Bár a most bejelentett nevekből még csak az augusztus 11-én, a Nulladik napon fellépő Florence and the Machine a főműsoridős, az már ebből a listából is jól látszik, hogy jövőre is az izgalmas aktualitások és a változatosság jellemzi majd a Sziget programját, augusztus 10-17 között.

Hazai fesztiválok Európa élvonalában

Az összes nevezett „szigetes” fesztivál, azaz a VOLT, a Sound, a Sziget illeve a VOLT és a Deadcode Produkció által jegyzett B.my.Lake is bekerült kategóriájának legjobbjai közé. 

Sziget 2015 jegyek november 3-tól kaphatók!

Sosem lehet túl korán elkezdeni megtervezni a fesztiválnyarad! Sziget 2015 jegyek November 3-tól kaphatók, szóval itt az idő felkészülni a jövő nyárra! Egyelőre nincs is más tennivaló, mint beszerezni a jegyed, megnézni a szálláslehetőségeket és szólni a barátoknak, hogy így tegyenek ők is! Kedvezményes árú jegyek december 31-ig kaphatók!