Indul a nagy fesztivál-szavazás

Négy „szigetes” fesztivál ismét versenybe száll Európa fesztiváljainak legnagyobb elismeréséért. A különböző kategóriákban a Festival Awards oldalán lehet szavazni. Rajta!

Elvesztettél vagy találtál valamit?

Keresd a csapatunkat az alábbi számon, itt segíteni fognak: +36 20 330 9 332

2014: A fordulat éve

Eddigi történetének legtöbb látogatóját számlálta idén a Sziget: 415 ezren voltak kíváncsiak a látványvilágában teljesen megújult Fesztiválköztársaságra. Nemcsak a bérletek fogytak el előre, de napi látogatócsúcsot is hozott az idei fesztivál: csütörtökön 85 ezres teltház volt.

Vasárnapi videónk

A Sziget utolsó napján itt volt velünk a várva várt Outkast, NOFX, La Roux, The Kooks, volt szerpentin party és egy hatalmas, látványos, tűzijátékkal kísért endshow-val zártuk a fesztivált. Köszönjük, hogy itt voltatok és megvalósítottátok az örömteli, őrületes egyhetes Island of Freedomot! Jövőre találkozunk ugyanitt!

Szombati videónk

A szombat az egyik legszínesebb nap volt a Szigeten Color Partyval, zúzós Prodigy show-val, itt volt a Madness, Wild Beasts, Crystal Fighters, Punnany Massif, The BossHoss, vándorszínházak, tűzzsonglőrök. Jön az utolsó nap, utolsó lehetőség! Este találkozunk a Szigeten!

Napi ajánló - Ötödik nap, augusztus 17., vasárnap

Ma lép fel a fesztiválon az Outkast, a La Roux, a Kooks, a Mount Kimbie, a Triggerfinger, a Mindscape, az Ivy Lab, DJ Friction és Borgore, de a nemzetközi sztárok mellett kiváló hazai produkciókat is láthattok, míg a monumentális zárónapi partyt ezúttal Calvin Harris vezényletével pörög a Nagyszínpadon.

Pénteki videónk

A pénteki napon együtt bulizott a Fesztiválköztársaság színe-java, akik a látványos koncertek mellett a nappali programok őrült forgatagába is belevetették magukat. Dodó madarak, gorilla, unikornis, artisták, buborékok milliói és egy óriási viziló a Szigeten!

Napi ajánló - Negyedik nap, augusztus 16., szombat

Szombaton itt a Prodigy, a Madness, a Crystal Fighters, a Wild Beasts, a Bombay Bicylce Club, Fedde Le Grand, Martin Buttrich vagy Guy Gerber, és megannyi kiváló hazai fesztiválcsináló.

Csütörtöki videónk

A Sziget csütörtöki napja is fordulatokban bővelkedett: az eső kitartó volt, de ti még annál is inkább! Megtarthattuk a Sziget történetének első igazi esküvőjét (szívből gratulálunk az ifjú párnak!), őrületes érdeklődés övezte Stromae koncertjét, hatalmasat táncoltunk Macklemore & Ryan Lewis showjára, és nem mellesleg kiraktuk a teltház táblát. Mi jöhet még?

Teltházas volt a csütörtök a Szigeten

A csütörtökre kiadható napijegyek mind elfogytak, így éjszaka kitették a teltház táblát a Sziget “kapujára”. 85 ezren buliztak aznap a Szigeten.