Hazai fesztiválok Európa élvonalában

Az összes nevezett „szigetes” fesztivál, azaz a VOLT, a Sound, a Sziget illeve a VOLT és a Deadcode Produkció által jegyzett B.my.Lake is bekerült kategóriájának legjobbjai közé. 

24 órád van, hogy kiváltságos Szitizen legyél!

Szerezd be a 7napos vagy 5napos Sziget bérleted a jegyértékesítés első 24 órájában és tiéd egy különleges Szitizen-csomag, amely egyenesen a címedre érkezik!

Sziget 2015 jegyek november 3-tól kaphatók!

Sosem lehet túl korán elkezdeni megtervezni a fesztiválnyarad! Sziget 2015 jegyek November 3-tól kaphatók, szóval itt az idő felkészülni a jövő nyárra! Egyelőre nincs is más tennivaló, mint beszerezni a jegyed, megnézni a szálláslehetőségeket és szólni a barátoknak, hogy így tegyenek ők is! Kedvezményes árú jegyek december 31-ig kaphatók!

Indul a nagy fesztivál-szavazás

Négy „szigetes” fesztivál ismét versenybe száll Európa fesztiváljainak legnagyobb elismeréséért. A különböző kategóriákban a Festival Awards oldalán lehet szavazni. Rajta!

Elvesztettél vagy találtál valamit?

Keresd a csapatunkat az alábbi számon, itt segíteni fognak: +36 20 330 9 332

2014: A fordulat éve

Eddigi történetének legtöbb látogatóját számlálta idén a Sziget: 415 ezren voltak kíváncsiak a látványvilágában teljesen megújult Fesztiválköztársaságra. Nemcsak a bérletek fogytak el előre, de napi látogatócsúcsot is hozott az idei fesztivál: csütörtökön 85 ezres teltház volt.

Vasárnapi videónk

A Sziget utolsó napján itt volt velünk a várva várt Outkast, NOFX, La Roux, The Kooks, volt szerpentin party és egy hatalmas, látványos, tűzijátékkal kísért endshow-val zártuk a fesztivált. Köszönjük, hogy itt voltatok és megvalósítottátok az örömteli, őrületes egyhetes Island of Freedomot! Jövőre találkozunk ugyanitt!

Szombati videónk

A szombat az egyik legszínesebb nap volt a Szigeten Color Partyval, zúzós Prodigy show-val, itt volt a Madness, Wild Beasts, Crystal Fighters, Punnany Massif, The BossHoss, vándorszínházak, tűzzsonglőrök. Jön az utolsó nap, utolsó lehetőség! Este találkozunk a Szigeten!

Napi ajánló - Ötödik nap, augusztus 17., vasárnap

Ma lép fel a fesztiválon az Outkast, a La Roux, a Kooks, a Mount Kimbie, a Triggerfinger, a Mindscape, az Ivy Lab, DJ Friction és Borgore, de a nemzetközi sztárok mellett kiváló hazai produkciókat is láthattok, míg a monumentális zárónapi partyt ezúttal Calvin Harris vezényletével pörög a Nagyszínpadon.

Pénteki videónk

A pénteki napon együtt bulizott a Fesztiválköztársaság színe-java, akik a látványos koncertek mellett a nappali programok őrült forgatagába is belevetették magukat. Dodó madarak, gorilla, unikornis, artisták, buborékok milliói és egy óriási viziló a Szigeten!