Jegytípusok

Fesztivál belépődet megvásárolhatod online webshopunkban itt vagy hivatalos jegyterjesztőinktől. Ha a fesztivál kezdete előtt vásárolsz belépőt, egy voucher-t kapsz, melyet a helyszínen váltunk karszalagra.
 

Figyelem! Kérjük, ügyelj a jegyekkel kapcsolatos visszaélésekre és csak hivatalos Sziget jegyárusító partnertől vásárolj belépőt!
 

OTTALVÓS KARSZALAG

Az ottalvós karszalag a következőkre jogosítja viselőjét:

 • A -1. napon, augusztus 11-én 10:00 órától a rendezvény területére történő belépésre
 • Sátor behozatalára
 • A kijelölt és elkerített kemping területekre történő belépésre
 • Zuhanyzók használatára
 • A lakóautóval vagy lakókocsival érkezőknek az Sziget Ottalvós Bérlet mellett Sziget Karaván Kemping Bérlet megváltása is szükséges a Karaván Kemping igénybe vételéhez.
   

HAZAMENŐS KARSZALAG

A hazamenős karszalag viselője a következőeket tartalmazza:

 • belépésre a rendezvény területére augusztus 13-án 06:00 órától jogosít

NEM JOGOSÍT:

 • Sátor behozatalára
 • A kijelölt és elkerített kemping területekre történő belépésre
 • Kempingsátorban és lakóautóban történő tartózkodásra
 • Zuhanyzók használatára

FONTOS!

Amennyiben Hazamenős karszalagoddal sátorban tartózkodsz, úgy a házirend megsértése miatt két lehetőség van:

 • A különbözet kifizetésével kicseréljük karszalagodat
 • Amennyiben a különbözet kifizetése nem történik meg, úgy karszalagodat vissza kell adnod nekünk és a fesztivál területét el kell hagynod
   

NAPI KARSZALAG

 • Amennyiben nincsen az adott napot követő napra is érvényes napijegy is a felhasználó tulajdonában, úgy a napi karszalag az érvényességi ideje alatt a HAZAMENŐS karszalag jogosultságait nyújtja.
 • Minimum két darab egymást követő napokra érvényes napi karszalag viselése esetén az érvényességi időn belül a jogosultságok megegyeznek az OTTALVÓS karszalag nyújtotta jogosultságokkal, de sátorhelyet nem tudunk garantálni. A jogosultságok megszerzéséhez tehát nem elegendő a jegyek birtoklása, hanem a karszalagok viselése szükséges.
 • A napijegy adott nap reggel 06.00 órától másnap reggel 08.00 óráig érvényes. Napijeggyel a rendezvényre adott napon reggel 06.00 órától másnap hajnali 05.00 óráig lehet belépni, bent tartózkodni pedig másnap reggel 08.00 óráig lehet.

Sziget Éjszakai, Félárú Napijegy:

 • a Rendezvényre belépni a tárgynapon éjjel 23:00 órától másnap hajnali 5:00 óráig lehet,
 • bent tartózkodni pedig tárgynap 23:00 órától másnap reggel 8:00 óráig lehet.
 • kizárólag a helyszínen váltható meg, érvényességi időben.
   

SZIGET - BUDAPEST CITYPASS

 • CITYPASS - A város kulcsa, mely ingyenes tömegközlekedést és számos kedvzeményes belépő jegyet biztosít Budapest legjobb múzeumaiba, fürdőibe, a Vidámparkba és a Fővárosi Állat és Növénykertbe.
 • További információk hamarosan!
   

EGYÉB

A programokon való részvételre és az egyéb, fentebb ki nem emelt szolgáltatások igénybevételére  természetesen minden karszalag (Ottalvós, Hazamenős és napi), az érvényességi ideje alatt, jogosít!
 

KARAVÁN KEMPING BÉRLET

A Sziget Karaván Kemping Bérlet a Rendezvény Karaván Kemping elnevezésű területén lakóautóval vagy lakókocsival történő tartózkodásra jogosít a Rendezvény tartama alatt augusztus 11., 10:00 órától. A Sziget lakóautónak kizárólag a fix fekhellyel felszerelt járművet ismeri el, a kombi autó lehajtott hátsó ülése és a mikrobuszba rakott matrac nem jogosítja fel a Látogatót a Karaván Kemping igénybevételére Sziget Karaván Kemping Bérlet megváltása esetén sem. A Sziget Karaván Kemping Bérlet egyszeri be- és kihajtásra jogosít, amennyiben a Látogató lakóautójával vagy lakókocsijával az adott Rendezvény alatt távozik, nem jogosult ismételt behajtásra/elhelyezésre a Karaván Kemping területén. A Karaván Kemping igénybevételéhez a lakókocsi vagy lakóautó összes lakójának Sziget Ottalvós Bérlettel kell rendelkeznie.
 

VIP KEMPING BÉRLET

A Sziget VIP Kemping Bérlet a Rendezvény VIP Kemping elnevezésű területén történő tartózkodásra jogosít a Rendezvény tartama alatt az -1. napon, augusztus 11-én 10:00 órától. A VIP Kempingben csak a Sziget VIP Kemping Bérlettel plusz Sziget Ottalvós Bérlettel rendelkező Látogatók kempingezhetnek. A VIP Kemping extra szolgáltatásokat tartalmaz.
 

BEKÖLTÖZŐ JEGY

A Beköltöző jeggyel és ottalvós bérlettel rendelkező látogatóink már pénteken, augusztus 8-án 18.00 órától beléphetnek a fesztivál területére és felállíthatják sátraikat. Autóval ezeken a napokon sem lehet behajtani a területre. A Beköltöző jegy csak a helyszínen működő pénztárakban vásárolható meg! Beköltöző jegyet a szombati (augusztus 9.) és vasárnapi (augusztus 10.) napra lehet vásárolni a fesztivál bejáratánál található kasszáknál pénteken 16.00-tól. Mindkét napra külön kell beköltöző jegyet váltani és CSAK ottalvós karszalaggal együtt érvényes!

A jegy megváltásával a vásárló tudomásul veszi, hogy a területen még építési munkálatok zajlanak és csak saját felelősségére léphet be. Egyben elfogadja azt is, hogy a fesztivál idején meglévő infrastruktúrának csak egy része működik.

Hozzászólások: