Édes élet az idei Gourmet Fesztiválon

A Gourmet Fesztiválon érdemes akár tematikus napokat is tartanunk, a kínálaton biztos nem fog múlni. Gondolunk itt arra a megoldásra, ahogy a többnapos borfesztiválokon a rutinosabbak tartanak pezsgő- fehér- vagy vörös napokat, úgy a Gourmet-n pedig beiktathatunk egy édes napot.

 

Budapest Essentials – Live the city!

A Gourmet Fesztivál is csatlakozott a május utolsó hétvégéjén (május 29 – június 1.) megrendezésre kerülő Budapest Essentials elnevezésű programsorozathoz. A városi fesztivál szervezői egy olyan kulturális, zenei és gasztronómiai esemény-sorozatot álmodtak meg, amely a budapesti életérzést hívatott átadni.

Főszerepben a rakott krumpli

A 2014-es Gourmet Fesztivál bemutatja: rakott krumpli legalább 30 felvonásban. Legalább ennyiféle verziót kóstolhatunk ugyanis május 30–június 1. között a Millenárison.

 

Idei éttermi kiállítóink

A Kiállítók menüpontunkban már elérhető az idei Gourmet-n bemutatkozó éttermek listája, amely folyamatosan bővül. Az újabb nevekért és további érdekességekért kövessétek figyelemmel naponta frissülő Facebook oldalunkat!

Egy kis ízelítő a tavalyi rendezvényből

Napsütésben, kis esőben és finomnál finomabb ínyencségekben gazdag Gourmet Fesztivált zártunk 2013-ban is, egy kis ízelítőként íme a fesztivál hivatalos aftermovie-ja!

 

Gourmet Fesztivál: idén is mindenből a legjobbat

Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztro-fesztiválok legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál. A Millenárison ismét felsorakoznak majd a legjobb hazai éttermek, borászatok, cukrászdák és a gasztro-világ más jeles képviselői. Míg tavaly a gulyás állt a kínálat középpontjában, idén a rakott krumpli minél változatosabb elkészítése foglalkoztatja majd -a saját fogásaik bemutatása mellett - a séfeket.