Ilyen volt a VOLT 2014!

Ugye senki nem felejti, milyen volt a VOLT? Ilyen (is) volt.

Köszönjük!

Találkozunk jövőre!

Sikeres volt a 22. VOLT

Hétfő hajnalban ért véget a 22. VOLT Fesztivál, amely ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy Magyarország legszerethetőbb eseménye.

Napi ajánló - Ötödik nap, július 6. vasárnap

Elérkezett az idei fesztiválszezon egyik legjobban várt pillanata: ma 21:00-kor lép fel a VOLT nagyszínpadán Alex Turner zenekara, a szédületes Arctic Monkeys, akik Nagy-Britanniából indulva kebelezték be a világot.

Csodára ébredni

Azoknak, akik már hazamentek, és azoknak, akik még maradnak Velünk egy napot: nézzétek meg a VOLT negyedik napi videóját a fesztiválozók, a Punnany Massif és a Hurts prezentálásában!

Napi ajánló - Negyedik nap, július 5., szombat

Szombaton, a zárás előtti utolsó napon olyan külföldi sztárelőadók- és alakulatok lépnek fel a VOLT nagyszínpadán, mint a tavaly nagysikerű koncertet adó Hurts, a szintén brit You Me At Six, a dán Volbeat és Belgium egyik legkeresettebb elektronikus zenésze, Netsky.

Félidőben a fesztiválról

A VOLT harmadik napjára sem fáradtunk el, de most mégis dőljünk hátra egy kicsit, és nézzünk körül Sopronban, majd pillantsunk bele a Milky Chance koncertjébe. Nézzétek meg videónkat a pénteki napról!

Kikapott az Animal Cannibals

Elagyabugyálta két ifjú hölgy az Animal Cannibals tagjait a VOLT fesztiválon. Tettlegességre ezúttal azonban nem került sor, csak a legújabb őrület, a Teqball meccsen kaptak ki a fiúk a profi lányoktól. Az Ocho Macho azonban igazi karibi örömfocit adott elő – bár a labda többször nagyon elgurult.

Napi Ajánló - Harmadik nap, július 4., péntek

A 25 éves Tankcsapda ünnepi bulija és az Ivan & The Parazol mellett a harmadik napon három nemzetközi sztáralakulat: a Sunrise Avenue, a Bring Me The Horizon és a Nero lép fel a Nagyszínpadon.

Hello lányok, hello VOLT!

A második napra csodálatos időt és gyönyörű lányokat kaptunk, akikkel együtt élvezhettük a VOLT fesztivál csütörtöki koncertjeit. Természetesen a nap végére desszert is jutott, hála Steve Aoki tortáinak! Nézzétek meg legújabb videónkat!

Napi ajánló - Második nap, július 3., csütörtök

Az első napi szédületes lendületet tartva robog tovább a VOLT. Ma olyan külföldi sztárokkal találkozhattok, mint a Nagyszínpadon fellépő Steve Aoki, a Thirty Seconds To Mars és a Foals.

Első napunk a VOLTon

Nemzetközi sztárok egész sora mutatkozott be a közönségnek a VOLT első napján, majd aratott hangos sikert. Együtt ugráltunk Icona Pop és az MGMT slágereire, zúztunk a Hatebreed és a Skillet koncertjén, hogy aztán Woodkid fenomenális produkcióján ámuldozhassunk! És ez még csak az első nap volt...

Napi ajánló - Első nap, július 2., szerda

Nem akármilyen program vár rátok az idei VOLT első napján: a szupersztár ligában szereplők közül ma lép fel a Nagyszínpadon a Morcheeba és az MGMT, de pazar élményt ígér Woodkid, az Icona Pop, a Hatebreed és a Skillet koncertje is.

Indul a VOLT 2014

Alig hogy megnyitotta kapuit a 22. VOLT Fesztivál, máris ezrek lepték el a soproni Lővér kempinget, hogy együtt  bulizzanak az elkövetkező 6 napban. Befutott a VOLT vonat, karszalag a csuklón, a sátrak már készen: induljon a fesztiválnyár!

Kedden indul a 22. VOLT Fesztivál

Keddtől 5 napon és 6 éjszakán át 30 világsztár és 150 hazai előadó lép színpadra a 22. VOLT Fesztiválon, amelyre több mint százezer vendéget várnak Sopronba.

Szeretnél hírlevelet?