VOLT 2014 Aftermovie

David Guetta, Motörhead, SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators, Fatboy Slim, Bastille, Rise Against, John Newman, Parkway Drive, Wilkinson és még sokan mások!

Jegyárforduló: június 16.

Bérlet: 27.990 Ft, Napijegy: 10.990 Ft

Online rendelés

Két nagyszínpad a Telekom VOLT Fesztiválon

Pontosan 3 hónappal a nyitás előtt már majdnem teljes a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi sztárkínálata és egyszerre 5 színpad 137 fellépőjét jelentették be a szervezők.

Szülinap dömping a VOLT nyitónapján

Idén is egy nappal korábban, már június 30-án délben megnyitja kapuit a Telekom VOLT Fesztivál, ahol öt színpadnál várja program a látogatókat. A kínálat valóban ünnepinek ígérkezik, ugyanis több zenekar is kerek évfordulóval érkezik Sopronba. A Nagy VOLTos Szülinapra napijegyek válthatók, a bérleteseknek pedig ajándék ez a nap.

David Guetta, Slash és Fatboy Slim is lesz a VOLTon

A VOLTra jellemző eklektika jegyében világsztárok újabb sora igazolt az idei soproni fesztiválra. A már korábban bejelentett nevek mellé sorakozott fel David Guetta, Slash, a Bastille, Fatboy Slim, Wilkinson, az Ignite és a Nouvelle Vague.

Indul a szállásfoglalás - Legyél Te az elsők között!

Szállásfoglalási Early Bird-akció All Inclusive-csomaggal.

Újabb nevek a VOLT Fesztivál kínálatában!

Egyedi módon, a közönség bevonásával jelentette be a VOLT Fesztivál szervező csapata, hogy jövő júliusban a Rise Against, a Parov Stelar Band és a Parkway Drive is fellép Sopronban.

A Motörhead, John Newman és Lilly Wood is jön Sopronba

Nyolc hónappal a kapunyitás előtt már három világsztárral rukkoltak elő a VOLT szervezői. Érkezik a rock and roll-legenda Motörhead, a világhírnévre született brit szupersztár, John Newman valamint az idei év egyik legnagyobb slágerét jegyző francia Lilly Wood.

Szeretnél hírlevelet?