Indul a nagy fesztivál-szavazás

Négy „szigetes” fesztivál ismét versenybe száll Európa fesztiváljainak legnagyobb elismeréséért. A különböző kategóriákban Festival Awards oldalán lehet szavazni. Rajta!

Ilyen volt a VOLT 2014!

Ugye senki nem felejti, milyen volt a VOLT? Ilyen (is) volt.

Köszönjük!

Találkozunk jövőre!

Sikeres volt a 22. VOLT

Hétfő hajnalban ért véget a 22. VOLT Fesztivál, amely ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy Magyarország legszerethetőbb eseménye.

Csodára ébredni

Azoknak, akik már hazamentek, és azoknak, akik még maradnak Velünk egy napot: nézzétek meg a VOLT negyedik napi videóját a fesztiválozók, a Punnany Massif és a Hurts prezentálásában!

Félidőben a fesztiválról

A VOLT harmadik napjára sem fáradtunk el, de most mégis dőljünk hátra egy kicsit, és nézzünk körül Sopronban, majd pillantsunk bele a Milky Chance koncertjébe. Nézzétek meg videónkat a pénteki napról!

Kikapott az Animal Cannibals

Elagyabugyálta két ifjú hölgy az Animal Cannibals tagjait a VOLT fesztiválon. Tettlegességre ezúttal azonban nem került sor, csak a legújabb őrület, a Teqball meccsen kaptak ki a fiúk a profi lányoktól. Az Ocho Macho azonban igazi karibi örömfocit adott elő – bár a labda többször nagyon elgurult.

Hello lányok, hello VOLT!

A második napra csodálatos időt és gyönyörű lányokat kaptunk, akikkel együtt élvezhettük a VOLT fesztivál csütörtöki koncertjeit. Természetesen a nap végére desszert is jutott, hála Steve Aoki tortáinak! Nézzétek meg legújabb videónkat!

Első napunk a VOLTon

Nemzetközi sztárok egész sora mutatkozott be a közönségnek a VOLT első napján, majd aratott hangos sikert. Együtt ugráltunk Icona Pop és az MGMT slágereire, zúztunk a Hatebreed és a Skillet koncertjén, hogy aztán Woodkid fenomenális produkcióján ámuldozhassunk! És ez még csak az első nap volt...

Szeretnél hírlevelet?