A Hurts, a Nero és a Modestep is fellép a VOLTon

Határozott közkívánatra tér vissza a soproni Lővérekbe a Hurts, több ezren várják a Nero és a Modestep élő fellépését is és érkezik a Karnivool, a jelenleg világszerte toplistás Milky Chance és az Arctic Monkeys előzenekaraként a The Strypes. A hazai nagyágyúk mellett a VOLTon ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda.

Arctic Monkeys a VOLT Fesztiválon

Az idei Brit Awards győztes Arctic Monkeys, a legfontosabb európai fesztiválok headlinere és az összes, mérvadó zenei szaklap szerint az év legjobbjának választott zenekar - miután a Sziget időpontjában nem lesz Európában - július 6-án, vasárnap, a VOLT Fesztiválon lép színpadra.

Thirty Seconds to Mars, You Me at Six az új nevek között

Rajongók ezreinek kitartó kérésére visszatér a VOLT Fesztiválra az utóbbi évek egyik legsikeresebb bandája, a Thirty Seconds to Mars. Érkezik továbbá az egyedülálló brit rockbanda, a You Me at Six, az elbűvőlő, fiatal “istennő”, Birdy, és élő produkcióval lép fel Netsky és Excision.

Indul a foglalás a voltszallas.hu-n!

A már karácsony óta folyamatosan záporozó szállásérdeklődéseitek két fontos dolgot jelentenek számunkra. Egyrészt egész biztosak vagyunk benne, hogy idén is hatalmas buli várható az ország legszerethetőbb Fesztiválján, másrészt engedve a nyomásnak az elmúlt évekhez képest hetekkel korábban megnyitjuk a szállásfoglaló portált!

Foals, Icona Pop, Steve Aoki és a Sunrise Avenue is érkezik Sopronba

Február elejére újabb nemzetközi sztárokat igazolt a VOLT Fesztivál. A 150 nap múlva, július 2-án induló soproni eseményen a Foals, az Icona Pop, Steve Aoki, a Woodkid, a Morcheeba, az I am Legion, a Sunrise Avenue és a Noisia is fellép, a korábban bejelentett MGMT, Bring me the Horizon és Volbeat mellett. Az újabb “csomagot” a hónap végére ígérik a szervezők.

Szeretnél hírlevelet?

Hirdetés