Voltfolió 2012

nap van hátra a
VOLTfolióig
Voltfolió hírlevél


Fair Play - Ugye Te is így játszol?

A legtöbbször a sportban használjuk, innen ismerjük a kifejezést, de az élet számos más területén is létezik.
Hiszünk benne, ezt az elvet valljuk, a Fair Play szabályait betartva élünk… ugye?

Fair Play - amikor a felek a kölcsönös tisztelet jegyében járnak el egymás felé, és amikor mindkét fél megkapja azt, amit szeretne, ami jár neki.

A rajongó nagyon sok zenét szeretne hallgatni, ezekhez könnyen, gyorsan, olcsón hozzájutni, a zenei alkotó pedig a megérdemelt fizetést, a megélhetést szeretné munkájáért: a zenélésért, dalok írásáért.

Ezt, a zene alkotója és felhasználója, zenész és közönség közötti korrekt, egymás megbecsülésén alapuló viszonyt tükrözi a kampány weboldala, a www.fairplayhungary.hu.

Zenész és közönség találkozása ma különösen fontos; nem csak a fizikai kontaktus (koncertek, dedikálások, stb.), hanem a zenészek alkotásaival, dalaival való találkozás is kiemelt helyet tölt be a fiatalok, a zenerajongók életében. Rengeteg zenét szeretnek hallgatni, akár birtokolni is, és joggal várják el, hogy ezt az általuk preferált, korszerű formákban tehessék. A CD és egyéb fizikai formátumok jelentős visszaszorulása után keletkezett űr lassan, de biztosan hazánkban is betöltődik; végre Magyarországon is elérhető számos digitális zenei szolgáltatás, ahol a közönség gyorsan, kényelmesen, olcsón juthat hozzá nagy mennyiségű zenéhez, hatalmas választékban, oly módon, hogy a zenét létrehozó alkotók is hozzájutnak munkájuk megérdemelt ellenértékéhez. Ezeket a szolgáltatásokat is megtalálhatjuk a Fair Play oldalán.

Aki úgy érzi, egyetért a gondolattal, akár zenész, akár rajongó, a weboldalon csatlakozni is tud:
www.fairplayhungary.hu, vagy www.fairplaymagyarorszag.hu

Ráadásul aki jegyet vett a Fair Play együttműködő partnere, a Sziget Kft. által szervezett fesztiválok bármelyikére, a Fair Play-hez a weboldalon csatlakozva visszanyerheti belépője árát…
… és csak most, csak egy héten keresztül, a Fair Play-hez csatlakozók közül négy szerencsés pár élőben nézheti meg a Fair Play hétvége keretében megrendezésre kerülő Fonogram – VOLTfolió díjátadó gálaestet!

 
 

Megjegyzések:

Nincs hozzászólás.